Terakkide 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinlikleri

57

Her iki yerleşkemizde, ilkokul öğrencilerimizin katılımıyla 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında; “Dostlarım Partisi”, “Dostlarımız Fotoğraf Sergisi”, “Dostlarımız Terakkide”, “Dostlarımız Afiş Sergisi’ etkinlikleri gerçekleştirildi.

“Dostlarım Partisi”; her iki yerleşkemizde ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla, 30 Eylül-4 Ekim haftasında gerçekleştirildi. Çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak, hayvanları koruma ve hayvan haklarına saygı duymalarını sağlamak, aynı zamanda da sosyal sorumluluk bilinci kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz, yaratıcı drama dersinin olduğu gün kendi tasarladıkları hayvan kostümü veya maskesi ile okulumuza geldi ve hayvan haklarının korunmasına yönelik yapılan etkinlikte canlandırmalar yaptı.

Levent Yerleşkemizde 3. sınıf öğrencilerimizle “Dostlarımız Fotoğraf Sergisi” ve “Dostlarımız Terakkide” yürüyüşü gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında çektikleri fotoğraflar, 3. sınıflar koridorunda sergilendi. Ayrıca 3. sınıf öğrencilerimiz, yaratıcı drama derslerinde hazırladıkları pankartlarla ve farklı hayvan kostümleri giyerek yaratıcı drama öğretmenlerinin önderliğinde 4 Ekim günü öğlen teneffüsünde, ilkokul binasında yürüyüş yaptı.

Tepeören Yerleşkemizde 3. sınıf öğrencilerimiz “Dostlarımız Afiş Sergisi”ni hazırladı. Öğrencilerimiz yaratıcı drama dersinde tasarladıkları afişleri ilkokul ana girişte sergiledi.

Etkinlilğe ait tüm fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.